The Basic Principles Of بیماری لوپوس کودکان

رگ های خونی: امکان التهاب رگ های خونی، یا واسکولیتیس هم در بیماران لوپوسی وجود دارد که این وضعیت، بر گردش خون تاثیر می گذارد.

این داروها مانند هیدروکسی کلروکین بر سیستم ایمنی تأثیر می‌گذارند و می‌توانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری لوپوس کمک کنند.

حتما بخوانید: آترواسکلروز (تصلب شرایین) چگونه بیماری است؟

علاوه بر این، این عامل با بروز مشکلات بارداری، مثل: سقط جنین، هم در ارتباط است.

آزمایش مثبت برای وجود آنتی بادی‌ها تولید شده توسط سیستم ایمنی بدن بیمار، نشان دهنده یک سیستم ایمنی تحریک شده است.

این افراد با خطر جدی مواجه هستند و باید به آن‌ها توجهی ویژه شود.

البته این بیماری یک نشانه بارز دارد که می‌توان با توجه به آن راحت‌ تر آن را شناسایی کرد و آن نشانه لکه‌هایی هستند که روی گونه‌ها به شکل بال پروانه ایجاد می‌شود.

در حال حاضر درمانی برای لوپوس وجود ندارد. درمان لوپوس بر کنترل علائم و محدود کردن میزان آسیب این بیماری به بدن متمرکز است. می‌توان این بیماری را به حداقل رساند تا تأثیر لوپوس بر زندگی کمرنگ تر شود؛ اما بیماری به طور کامل از بین نمی‌رود. بسیاری از افراد دارای علائم خفیف، ممکن است به هیچ درمانی نیاز نداشته باشند یا فقط دوره‌های متناوب داروهای ضد التهاب برایشان کافی باشد.

البته باید توجه داشته باشید که خطر عوارض جانبی با دوزهای بالاتر و درمان طولانی مدت افزایش می‌یابد.

برخی از این داروها شامل مواردی هستند که برای درمان حملات ناگهانی و فشار خون بالا بیماری لوپوس کودک استفاده می شوند.

به همین دلیل بیماران به سختی با سرعت زیاد و در فاصله‌های طولانی کار خواهند کرد.

علت اصلی ارتباط لوپوس و درد‌های آرتریت آن است که لوپوس باعث التهاب مفاصل می‌شود. در نتیجه این التهاب عامل پارگی تاندون‌ها و دردهای مفصلی خواهد بود.

بر روی قسمت هایی از بدن که در معرض نور خورشید قرار دارند، جوش ها و بثوراتی دیده می شود از جمله صورت، مچ دست و دست. بثورات پروانه ای شکل به خصوص بر روی گونه ‌ها و برآمدگی بینی، عادی است. برخی از افراد مبتلا به لوپوس متوجه تغییر رنگ انگشتان خود در هوای سرد می شوند که در ابتدا بسیار کم رنگ، سپس به رنگ آبی و در نهایت قرمز می شوند.

از مهم ترین و شایع ترین داروهایی که باعث بروز این نوع لوپوس در زنان می‌شوند، می‌توان به هیدرالازین (دارویی ضد فشار خون)، پروکائین آمید (داروی آریتمی قلب) و ایزونیازید (نوعی آنتی بیوتیک برای درمان بیماری سل) اشاره کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *